Felhasználói feltételek:

A jelen oldal, illetve az azokon található összes adat az I&H Horses  tulajdonát képezi. A jelen oldal használatával elfogadja az alábbiakban leírt felhasználói feltételeket. Ne feledje, hogy az I&H Horses saját elhatározása szerint bármikor módosíthatja a felhasználói feltételeket.

Az oldalon található tartalmakat csakis személyes információszerzési célokra lehet használni.

Az itt közzétett összes dokumentumot szabadon megtekintheti, nyomtathatja és sokszorosítja, a kereskedelmi céllal történő felhasználás kivételével, továbbá ha terjesztés helyén utalás történik az I&H Horses-ra és betartja az összes vonatkozó szerzői jogi és tulajdonjogi kitételt.

Ezen az oldalon található tartalmakat tilos a tulajdonos előzetes jóváhagyása nélkül módosítani, terjeszteni, megjeleníteni, közzétenni, licencelni vagy áruba bocsátani.

Védjegyek és szerzői jog

Az I&H oldalon található összes védjegy, márkanév, embléma, szöveg, kép és szoftver az I&H Horses tulajdonát képezi.

Az előbbi részekben leírt engedélyezett használat körén kívül tilos bármilyen célra használni az itt található márkaneveket, emblémákat, szövegeket, képeket és szoftvereket.

A jelen oldalon található bármely anyag jogosulatlan használata vagy terjesztése a vonatkozó törvények alapján polgári és büntetőjogi felelősségvonást vonhat maga után. Az I&H a  lehető legteljesebb mértékben érvényesíti szerzői tulajdonjogát.

Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van felhasználói feltételeinkkel vagy adatvédelmi szabályzatunkkal kapcsolatban, az alábbi címen veheti fel velünk a kapcsolatot: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.